site

AICI GASESTI PESTE 10000 DE JOCURI PC DOWNLOAD GRATIS JOCURI FILME MUZICA PROGRAME NARCIZ TORENT
Pentru a desarcă şi instala jocuri trebuie să aveţi urrmătoarele programe instalate în PC : 

Instalaţi"run" cele patru programe..WRAR, 7ZIP, µTORRENT, DAEMON:

**µTORRENT** descarcă"download" jocuri de pe site la voi în calculator. Alegeţi jocul care vă place de pe site (vizionând trailerul"view trailer" şi citind cerinţele jocului"Minimum System Requirements").., descărcaţi torentul jocului"download torrent" , apoi îl deschideţi cu programul µtorrent şi înainte de a da ok. alegeţi locul unde să se descarce jocul pe hard, partiţia D,E,etc.După ce jocul s-a descarcat 100% ştergeţi"remove" torrentul din programul µtorent.

**WRAR şi 7ZIP** dezarhivează fişierele jocului. Clic dreapta pe-un fişier a jocului din folderul unde l-ai descarcat şi pe wrar sau 7zip dai extract şi se va forma un singur fişier cu jocul tău (pe celalalte le poţi sterge după ce e gata extratul).

**DAEMON** creează o unitate DVD-R virtuală pe care o găsiţi în "My computer" şi în bară dreapta jos după ceas, unde la "device 0 no media" cautaţi şi deschideţi fişierul jocului tău care a rezultat în urma  extract cu wrar sau zip.

Jocul va incepe să se instaleze., alegeţi de preferinţă (bifat custom dacă nu dă alegere), locul de instalare pe hard ,partiţia D,E, şi ţineţi minte folderul unde s-a instalat jocul căci după finish instalare joc, deschizi "My computer" şi pe unitatea DVD care sa format unde e montat jocul, daţi clic dreapta şi deschidere"open" şi din folderul "crack" sau "razor" sau "skidrow"copieţi"copy" tot ce e în el şi lipiţi"paste" în folderul unde aţi instalat jocul.

Ve-ţi porni jocul pe iconiţa de pe ecran sau din folderul în care aţi instalat jocul. Dacă nu aţi înteles teoretic puteti urmări mai jos un tutorial video şi faceţi exact ca în film.. Baftă şi distractie plăcută!!!


Parola de astazi pentru filmele Tv narciz este 321
Daca filmul nu porneste apasa tasta F5...vizionare placuta!!!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one